Betörésbiztos védelem panel lépcsőházajtókkal!

Panellakásban élni kompromisszumokkal jár. Bár kedvezőbb árfekvésű, mint egy társasházi lakás vagy egy kertes ház, sok szomszéddal kell osztozni a háztömbön, és valljuk be, hogy a zavaró zajokkal is meggyűlhet a gondja a lakóknak. De ha valaki panellakásban lakik, az nem azt jelenti, hogy mindenben kompromisszumot kell kötnie. Gyönyörűen fel lehet újítani, az igényeknek megfelelően átalakítani, és ami a biztonságot illeti, arról is lehet gondoskodni.

A panelházak többsége a 60’-as, 70’-es és 80’-as években épült, így ezek a lakások betörésvédelmi szempontból nem teljesítenek jól a modern kor igényeinek megfelelően. Természetesen ebbe nem kell beletörődnie egy panellakás tulajdonosának, sőt, tennie is kell ellene! Egy modern panel lépcsőházajtóval máris jelentősen növelheti az ingatlan védelmét.

Amennyiben nyílászáró cserét tervez, keressen minket bizalommal, és rendelje meg tőlünk az új panel lépcsőházajtóját! Az általunk kínált panel lépcsőházajtók tökéletesen eleget tesznek a korszerű biztonsági elvárásoknak, hiszen MABISZ1, illetve MABISZ2 biztonsági fokozattal rendelkeznek. Mit jelent ez?

Az ilyen jelöléssel ellátott panel lépcsőházajtók a Magyar Biztosítók Szövetsége által bevizsgált betörésvédelmi eszközökre vonatkozó minősítést kapják. A MABISZ1 a legmagasabb fokozat, ami 15 percen túli betörésvédelmet jelent, a MABISZ2 pedig a 10 percen túli áttörésvédelmet jelenti. Ez azért sem elhanyagolható szempont, mert a betörések több, mint fele a bejárati ajtókon keresztül történik. Tehát egy megbízható panel lépcsőházajtóval valóban biztonságban érezheti magát az otthonában minden tulajdonos.

Forduljon hozzánk bizalommal, és rendeljen új panel lépcsőházajtót! Ajtóink nem csak biztonságosak, de nagyon sokféle, tetszetős borítással is megrendelhetőek, ráadásul akár különböző belső és külső borítással. A honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén kapcsolatba léphet velünk, hogy mindent megtudhasson termékeinkről, keressen minket bátran!