Biztonsági és rácsos ajtó gyártás, forgalmazás

Biztonsági ajtó- Andalf Kft. Cégtörténet

Cégünk  2010-ben alakult, előtte 10 évig a 3Nosi Bt. kötelékében foglalkoztunk biztonsági ajtók gyártásával. Célunk, hogy magas színvonalon, elérhető áron biztonságtechnikai szolgáltatást nyújtson.

Cégünk fő profilja a négy irányban, 15 helyen záródó MABISZ 1,RC 5 (15 perces ) , illetve MABISZ 2 ,RC 4 (10 perces ) áttörésgátlású biztonsági ajtó gyártása egyedi méretben , opcióként üvegezett kivitelben, illetve felülvilágítóval kiegészítve. Ezen kívül gyártunk rácsos ajtókat, ablakrácsokat tetszőleges méretben és formában. Termékeink leggyakoribb felhasználása,  lépcsőházi biztonsági ajtó bejárati ajtó vagy kültéri biztonsági ajtó formájában történik.

Az ajtó az ORFK és a MABISZ által minősített és ajánlott. A MABISZ minősítő bizottság tagjainak egységes állásfoglalása szerint az általunk gyártott tömör és biztonsági üveges betörésvédelmi ajtók kimagaslóan megfelelnek a MABISZ betörés és lopás szabályzatában meghatározott normák szerinti követelményeknek, teljesítik a teljeskörű mechanikai védelem alkotóelemeivel szembeni elvárásokat. Az Országos Rendőr Főkapitányság és a Budapesti Rendőr Főkapitányság vagyonvédelmi szak tisztjei is egyetértenek a biztosítói minősítéssel.

 

Az ANDALF Kft.

Adószám 22987880-2-43

Nyilvántartási szám: 5918-10-2/20200319