Biztonságos és dizájnos? Válassza a fóliázott bejárati ajtóinkat!

 

fóliázott bejárati ajtókHa bejárati ajtó vásárlásról van szó, a vevők jelentős részének az első és legfontosabb tényező ezzel kapcsolatban, hogy megfelelő biztonsági funkciókkal ellátott nyílászárót válasszanak. Éppen ezért manapság óriási népszerűségnek örvendenek a MABISZ biztonsági fokozattal rendelkező bejárati ajtók, mert százszázalékos védelmet tudnak biztosítani az ingatlanoknak. A biztonság mellett egyeseknek fontos a nyílászáró külleme is, azonban az esetek többségében nincs túl sok választási lehetőség e téren, ezért a vásárlók inkább megbarátkoznak az egyszerű, teli ajtókkal. Amennyiben Ön nem szeretne kompromisszumot kötni ezekkel a nyílászárókkal, de ragaszkodik a MABISZ minősítéshez, tekintse meg !

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy sokaknak lényeges a kinézet, fontosnak tartottuk, hogy kínálatunkat bővítsük fóliázott bejárati ajtókkal . Ezekkel a nyílászárókkal nem kell kompromisszumot kötnie a biztonság és a kinézet kárára sem. A termékkínálatban igazán izgalmas és látványos megoldásokkal találkozhat. A fóliázott bejárati ajtókból többféle típus is rendelkezésre áll, így nálunk biztosan megtalálja azt a nyílászárót, ami megfelel igényeinek. Akár egyedi mintát is kérhet, így valóban olyan bejárati ajtaja lehet, amiről mindig is álmodott, és még a biztonságáról is gondoskodik.

A fóliázott bejárati ajtók egyszerre díszítik és óvják otthonát, vagyis termékeink több szerepet is képesek betölteni a mindennapokban.

Nyílászáróinkra hosszú távon számíthat, ezáltal befektetésként is tekinthet termékeink megvásárlására.

Tapasztalja meg Ön is fóliázott bejárati ajtóink előnyeit, fedezze fel választékunkat, vagy rendelje meg egyedi igényeinek megfelelően igényes kinézetű biztonsági nyílászáróját, kedvező áron! Az ajtó mellett a kiszállítást és a beépítést is biztosítjuk. Bővebb információkért vagy a rendeléshez vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!