Válassza a biztonságot, vásároljon biztonsági ajtót!

    

biztonsági ajtók A biztonság mindenek előtt, és ez természetesen az élet minden területére vonatkozik! Az otthonunkban is meg kell teremteni a legbiztonságosabb körülményeket, hiszen a bűnözők csak az alkalomra lesnek, és ha olyan bejáratot találnak, amin könnyedén be tudnak menni, akkor bizony be is mennek rajta. Ha viszont biztonsági ajtóval  védi a mögötte található értékeket, akkor egy betörő inkább egy másik célpontot választ.

Egy társasházban kiemelten fontos a biztonsági ajtók  megléte, hiszen ha valaki bejut a lépcsőházba, máris félig rejtve dolgozhat azon, hogy egy lakásba is behatolhasson. Ha a bejárati ajtó csupán egyetlen ponton zár, és hagyományos kialakítású, akkor könnyedén be is fog jutni a betörő a lakásba, és nem lesz szüksége másra, csupán egy feszítővasra, sőt, már egy rúgás is elegendő lehet az ajtó beszakításához. Ezzel ellentétben egy biztonsági ajtóhoz már lényegesen több kell, és a kinyitása komoly zajjal is jár, ami felhívja a többi lakó figyelmét a betörésre, és ezt egyetlen bűnöző sem fogja megkockáztatni, ha pedig mégis, úgy kurdarcra lesz ítélve.

biztonsági ajtóink kiemelésgátlóval is el vannak látva, ami megakadályozza az ajtó leemelését a zsanérokról; ez egy hagyományos ajtó felfeszítésénél bevett eljárás, amit rengeteg bűnöző alkalmaz. A biztonságon túl azonban van még egy tulajdonságuk, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni, ez pedig a kiváló szigetelés, és nem csupán hő-, de hangszigetelés szempontjából is lényegesen kedvezőbb egy biztonsági ajtó, mint a hagyományos típusok. Ha valaki az Ön ajtaja előtt áll, semmit sem fog hallani abból, ami a lakásban történik, és ugyanez fordítva is igaz: Önt sem fogja zavarni semmilyen, a lépcsőházban hallható zaj.

Amennyiben szeretne biztonsági ajtóval védeni az otthonát az illetéktelen behatolóktól, tekintse meg kínálatunkat, és rendelje meg tőlünk új ajtaját! Ha kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!