Válasszon egyedi bejárati ajtót díszüvegezéssel!

 

bejárati ajtótEgy lakás vagy ház alapvető tartozéka a bejárati ajtó. Legfontosabb funkciója, hogy erős védelmet biztosítson otthonunk számára. Természetesen a bejárati ajtónak nem kell egy robosztusnak, ormótlannak lennie, anélkül is lehet erős és hatékony, hogy elcsúfítaná a ház homlokzatát.

Megvan a lehetőség arra, hogy a bejárati ajtót is minden ház- és lakástulajdonos a saját ízlése szerint alakítsa. Ezért minden gond nélkül rendelhető üvegezett kivitelben is bejárati ajtó. Az üvegezett változatok kicsit napfényesebb, világosabb előszobát és előtereket tudnak teremteni. Az üvegezés a megrendelő saját elképzelései alapján is elkészülhet, ennek megfelelően az üvegezett nyílás kerülhet fentre, oldalra, de akár a bejárati ajtó alsó síkjába is. Az üveg maga is többféle lehet, így díszüveg, thermo üveg vagy a kettő kombinációja.

Amennyiben különleges bejárati ajtót szeretne, üveggel kiegészített nyílászárót tervez vásárolni, keressen meg minket bizalommal! A megadott elérhetőségeink egyikén kérhet árajánlatot termékeinkre, szolgáltatásainkra!